کسب درآمد با سرمایه کم، یکی از موضوعاتی که توجه هر کسی را به خود جلب میکند!
وقتی با افرادی که اوضاع کاری مناسبی ندارند، در مورد شروع به کار و کسب درآمد صحبت میکنیم، معمولا میگویند: «میخواهم کاری راه بیندازم اما سرمایه آن را ندارم.» تجربه به ما ثابت کرده است این بهانه از سوی افرادی مطرح میشود، که نمیخواهند برای کسب درآمد انرژی صرف کنند. واقعیت این است، افراد زیادی با سرمایه بسیار اندک، توانستهاند کسب و کاری قدرتمند راهاندازی و درآمد بالایی کسب کنند.
در این مقاله، میخواهیم درباره انواع کسب و کارهایی صحبت کنیم، که میتوانیم آنها را در دنیای واقعی و اینترنت عملی کنیم. اگر هنوز ایدۀ بکر و جدیدی ندارید و در مورد اینگونه کسب و کارها چیز زیادی نمیدانید با ما همراه باشید. به این ترتیب شاید با کمک این مقاله برای شروع کار با سرمایۀ کم، جرقهای در ذهنتان بخورد و بتوانید پول و درآمد زیادی را در ادامه زندگی خود بهدست آورید.
بطور کلی، هر کسب وکاری در یکی از دو دستۀ زیر قرار میگیرد:
در ادامه، به نمونههایی از این نوع کسب و کارها اشاره میکنیم.
سوالی که اینجا مطرح میشود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخهای متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:
بعضی افراد دوست ندارند در فضای دیجیتال و اینترنت فعالیت کنند. آنها ترجیح میدهند با انجام کارهای سنتی و بهصورت فیزیکی درآمد کسب کنند. تنوع چنین کسب و کارهایی دستتان را برای فعالیت در هر حوزهای و کسب درآمد باز گذاشته است. در ادامه به بعضی از این کسب و کارها اشاره میکنیم.
یکی دیگر از تفاوت کسب و کار اینترنتی با سنتی، شیوه ارتباط با مشتری است. از آنجایی که کسب و کارهای آنلاین کاملا در حالت دیجیتال قرار دارد، ارتباط و تعامل فروشنده و مشتری به صورت اینترنتی است. از طرفی دیگر کسب و کارهای آفلاین و سنتی از طریق چهره به چهره با مخاطبین خود در ارتباط هستند.
در کسب و کارهای سنتی، پرداخت باید به صورت نقدی انجام بگیرد در حالی که در مشاغل آنلاین، پرداخت هزینه را میتوان به چندین روش انجام داد که عبارتند از:
بدون شک هزینههای جانبی مربوط به کسب و کارهای سنتی بسیار بالا است. این هزینهها مربوط به اجاره محل کار، عوارض مختلف، هزینه قبوض و… است. برای مشاغل دیجیتال این گونه هزینهها وجود ندارد و به راحتی و با کمترین سرمایه میتوانید شغل موردنظرتان را راه اندازی کنید.
یکی از بزرگترین تفاوتهایی که کسب و کارهای سنتی و آنلاین با یکدیگر دارند، نیاز به حضور کارمندان در مشاغل سنتی است. به بیانی دیگر زمانی که کارمند یک کسب و کار سنتی دچار بیماری یا مشکل شود و نتواند در مغازه حضور داشته باشد، ممکن است بخشی از مشتریانش را از دست بدهد. اما در دنیای دیجیتال میتوان در سفر، بستر بیماری و یا هرجای دیگر شغل خود را مدیریت کرد.
درود بر شما! خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده، لطفا برای حمایت از ما آن را با
دوستان خود به اشتراک بگذارید
دیدگاه شما