پرداخت یک دهم هزینه فروشگاه سنتی و درآمد ۱۰ برابری اینترنتی

پرداخت یک دهم هزینه فروشگاه سنتی و درآمد ۱۰ برابری اینترنتی
زمان مطالعه: 6 دقیقه
محمد شعبانی
محمد شعبانی
یکشنبه 5 تیر 1401

کسب درآمد با سرمایه کم، یکی از موضوعاتی که توجه هر کسی را به خود جلب می‌کند! 

وقتی با افرادی که اوضاع کاری مناسبی ندارند، در مورد شروع به کار و کسب درآمد صحبت می‌کنیم، معمولا می‌گویند: «می‌خواهم کاری راه بیندازم اما سرمایه آن را ندارم.» تجربه به ما ثابت کرده است این بهانه از سوی افرادی مطرح می‌شود، که نمی‌خواهند برای کسب درآمد انرژی صرف کنند. واقعیت این است، افراد زیادی با سرمایه بسیار اندک، توانسته‌اند کسب و کاری قدرتمند راه‌اندازی و درآمد بالایی کسب کنند. 

در این مقاله، می‌خواهیم درباره انواع کسب و کارهایی صحبت کنیم، که می‌توانیم آن‌ها را در دنیای واقعی و اینترنت عملی کنیم. اگر هنوز ایدۀ بکر و جدیدی ندارید و در مورد این‌گونه کسب و کارها چیز زیادی نمی‌دانید با ما همراه باشید. به این ترتیب شاید با کمک این مقاله برای شروع کار با سرمایۀ کم، جرقه‌ای در ذهنتان بخورد و بتوانید پول و درآمد زیادی را در ادامه زندگی خود به‌دست آورید. 

بطور کلی، هر کسب وکاری در یکی از دو دستۀ زیر قرار می‌گیرد:

  • کسب و کارهای اینترنتی
  • کسب و کارهای فیزیکی در دنیای واقعی

در ادامه، به نمونه‌هایی از این نوع کسب و کارها اشاره می‌کنیم.

چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخ‌های متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:

  • همه افراد جامعه به آن دسترسی دارند: اگر به دنبال کسب پول از طریق اینترنت هستید، یک کامپیوتر خانگی معمولی، یک گوشی هوشمند، یک تبلت یا یک لپ‌تاپ ابزارهایی هستند که به‌راحتی می‌توانید کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کنید. پس همه افراد جامعه با داشتن اطلاعات اولیه در این حوزه به راحتی می‌توانند به بخش‌های مختلف آن دسترسی داشته باشند و از امتیازات آن بهره ببرد. حال ممکن است یک فرد به تولید عروسک‌های دستی فعالیت داشته باشد و فرد دیگر در زمینه تهیه و ارائه مقاله‌های علمی.
  • امکان استفاده از آن در حوزه‌های مختلف وجود دارد: یکی از بزرگترین مزایای فعالیت در حوزه مجازی این است که فعالیت افراد مختلف در آن هیچ محدودیتی ندارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد در زمینه انتشار مطالب دینی و مذهبی فعالیت داشته باشد، فردی دیگر در زمینه  مشاوره خانواده و امور روانشناسی فعالیت کند و فرد دیگری کالا و خدمات تولیدی خاص خود را بفروشد. در هر صورت ارتباط از طریق اینترنت بسیار ساده است و هر فردی می‌تواند کالا و خدمات مورد نظر خود را در اختیار مشتریان مختلف قرار دهد.
  • به کمترین سرمایه‌گذاری اولیه نیاز دارد: یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد که به سرمایه گذاری و پول اولیه نیاز ندارد، استفاده از بستر اینترنت است. البته ممکن است برخی از شما به مسئله خرید اینترنت یا ابزارهای مانند کامپیوتر یا گوشی‌های هوشمند اشاره کنید، اما فراموش نکنید که امروزه این ابزارها به عنوان بخش معمولی زندگی افراد شناخته می‌شوند و به صورت روزانه با آنها سروکار دارند. حتی اگر افرادی پیدا شوند که به این دستگاه‌ها دسترسی نداشته باشند، باز هم با یک سرمایه اندک می‌توانند آن‌ها را تهیه کنند و فعالیت خود را در منزل شروع کنند.
  • با تجهیزات معمولی قابل انجام است: اجازه دهید روند شروع کسب درآمد از اینترنت را مرور کنیم. یک کامپیوتر یا یک گوشی هوشمند می‌خرید، اینترنت لازم برای فعالیت آن فراهم می‌کنید و در منزل وقت کافی برای فعالیت در این حوزه اختصاص می‌دهید. به نظر می‌رسد که به تجهیزات خیلی پیشرفته‌ای نیاز نخواهید داشت. پس اگر روشی برای کسب درآمد وجود داشته باشد که نیاز به تجهیزات و تخصص بالایی نداشته و ارزان باشد، به نظر شما روش مناسبی برای کسب درآمد نیست؟!

    کسب درآمد از کسب و کارهای سنتی

     بعضی افراد دوست ندارند در فضای دیجیتال و اینترنت فعالیت کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند با انجام کارهای سنتی و به‌صورت فیزیکی درآمد کسب کنند. تنوع چنین کسب و کارهایی دست‌تان را برای فعالیت در هر حوزه‌ای و کسب درآمد باز گذاشته است. در ادامه به بعضی از این کسب و کارها اشاره می‌کنیم.

    یکی دیگر از تفاوت کسب و کار اینترنتی با سنتی، شیوه ارتباط با مشتری است. از آنجایی که کسب و کارهای آنلاین کاملا در حالت دیجیتال قرار دارد، ارتباط و تعامل فروشنده و مشتری به صورت اینترنتی است. از طرفی دیگر کسب و کارهای آفلاین و سنتی از طریق چهره به چهره با مخاطبین خود در ارتباط هستند.

    در کسب و کارهای سنتی، پرداخت باید به صورت نقدی انجام بگیرد در حالی که در مشاغل آنلاین، پرداخت هزینه را می‌توان به چندین روش انجام داد که عبارتند از:

    بدون شک هزینه‌های جانبی مربوط به کسب و کارهای سنتی بسیار بالا است. این هزینه‌ها مربوط به اجاره محل کار، عوارض مختلف، هزینه قبوض و… است. برای مشاغل دیجیتال این گونه هزینه‌ها وجود ندارد و به راحتی و با کم‌ترین سرمایه می‌توانید شغل موردنظرتان را راه اندازی کنید.

    یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌هایی که کسب و کارهای سنتی و آنلاین با یکدیگر دارند، نیاز به حضور کارمندان در مشاغل سنتی است. به بیانی دیگر زمانی که کارمند یک کسب و کار سنتی دچار بیماری یا مشکل شود و نتواند در مغازه حضور داشته باشد، ممکن است بخشی از مشتریانش را از دست بدهد. اما در دنیای دیجیتال می‌توان در سفر، بستر بیماری و یا هرجای دیگر شغل خود را مدیریت کرد.

برچسب ها :
72
0
0
آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟
  • بله
  • خیر

درود بر شما! خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده‌، لطفا برای حمایت از ما آن را با
دوستان خود به اشتراک بگذارید

متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات‌
خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.

دیدگاه شما

سؤالی دارید ؟ 5144833 0912

^