فروشگاه ساز چیست و چه کاربری دارد؟

فروشگاه ساز چیست و چه کاربری دارد؟
زمان مطالعه: 4 دقیقه
محمد شعبانی
محمد شعبانی
دوشنبه 6 تیر 1401

فروشگاه ساز یک پلاگین یا ابزاری است که با آن می‌توانید به راحتی یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید. فروشگاه آنلاین شما نیازمند سیستمی است که از طریق آن بتوانید محصولات خود را بارگذاری کنید، موجودی انبار را مشخص کنید،  سفارش‌های مشتری‌ها را ببینید و در یک کلام، همه‌چیز را به هم وصل کنید.

طی 10 سال گذشته، داشتن وب سایت برای کسب و کارها، کار چندان راحتی نبود. امروزه، به لطف ابزاری به نام فروشگاه ساز، شما می‌توانید به سرعت یک فروشگاه اینترنتی سفارش بدهید که تمام امکانات لازم را در اختیار شما قرار می‌دهد به بیانی دیگر، فروشگاه ساز‌ها یه پنلی را در اختیار شما قرار میدهند که شما میتوانید دسته بندی محصولات، بنرها و مقالات خود را در آن بارگذاری کنید. به کمک فروشگاه‌سازها خرید و فروش اینترنتی مشتریان و سبدهای خریدشان در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

انواع فروشگاه‌ سازها

به طور کلی ،سیستم‌های فروشگاه‌ساز به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. تعدادی از این فروشگاه‌ها هستند که به صورت کد باز (Open Source) در اختیار شما قرار می‌گیرند و دسته دیگری از آنها هم به صورت اشتراکی (SaaS) در اختیارتان قرار می‌گیرند. در ادامه هر دو دسته را به صورت کامل‌تر مورد بررسی قرار خواهیم داد.

اوپن سورس (Open Source):

انتخاب اوپن سورس یا اشتراکی بستگی به شخص شما دارد؛ اما می‌توان گفت که فروشگاه ساز اپن سورس فضای بیشتری برای مانور دادن خواهد داشت و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند و از هر نظر قابل ویرایش هستند.در اوپن سورس شما بایذ برای فروشگاه خودتان هاست و دامنه تهیه کنید. هاست فضایی برای نگه‌داری اطلاعات وب‌سایت شماست. به جهت حفظ امنیت اطلاعات سایت، افزایش سرعت بارگذاری و همچنین در دسترس بودن بیشتر سایت باید از هاست با کیفیت استفاده کردو دامنه آدرس وب‌سایت شما است.

 اشتراکی (SaaS):

این سیستم‌ها بر اساس اشتراک کار می‌کنند. اشتراکی به این معناست که شما باید سالیانه هزینه ای را پرداخت کنید تا سایت شما را پشتیبانی کنند. به این سیستم‌ها اصطلاحاً سیستم اشتراکی یا همان  Software as a Service گفته می‌شود. بر خلاف اوپن سورس ، استفاده از این سیستم‌ها رایگان نیست، اما در عوض هزینه‌های جانبی همچون خرید قالب، افزونه، اجاره هاست و غیره  ندارند. به علاوه، راه‌اندازی فروشگاه و یادگیری کار با سیستم آنها نیز به مراتب ساده‌تر از سیستم‌های کد باز است.به این نکته توجه داشته باشید که با دریافت یک سیستم فروشگاه‌ساز اشتراکی،  یک تیم پشتیبانی وجود دارد که به سوالات و مشکلات شما پاسخ خواهد داد. در این قسمت شما نیاز به هاست ندارید زیرا فروشگاه ساز به همراه پنل ، هاست را در اختیار شما قرار میدهد اما تهیه دامنه در این فروشگاه ساز هم الزامی است.

ساخت فروشگاه با لایو کالا

لایوکالا فروشگاهی آنلاین را در دسترس شما قرار میدهد تا از این پس بتوانید محصولاتتان را در فروشگاه شخصی خودتان به فروش بگذارید و درآمد چند برابری داشته باشید. لایو کالا حتی قبل از ارائه خدمات به سوالات شما پاسخ می‌دهد و پشتیبانی همیشگی شماست. شما بدون نیاز به دانش فنی میتوانید بارگذاری محصولات،انتشار مقتالات و غیره را در فروشگاهتان انجام دهید. ما به شما کمک می‌کنیم تا سایت شما در رتبه برتر گوگل قرار گیرد.

برچسب ها :
195
0
0
آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟
  • بله
  • خیر

درود بر شما! خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده‌، لطفا برای حمایت از ما آن را با
دوستان خود به اشتراک بگذارید

متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات‌
خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.

دیدگاه شما

سؤالی دارید ؟ 5144833 0912

^